ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: “ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Έχω χρόνια να μιλήσω με τον Τσίμα», γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Γ. Μπαμπινιώτης, με αφορμή τις φήμες για υποτιθέμενη συνέντευξη κατά την οποία μάλιστα αποκάλεσε “ηλίθιο” τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

Ο…     καθηγητής γράφει σχετικά:

«Μια δήθεν συνέντευξή μου στον Π. Τσίμα!

Κάποιο άγνωστος, μάλλον διαταραγμένο μυαλό με σύνδρομο γλωσσολόγου, κατασκεύασε δήθεν συνέντευξή μου στον δημοσιογράφο κ. Παύλο Τσίμα για τη Βίλα Αμαλία και άλλα θέματα !… Αν λέγεται κατάληψη και ανακατάληψη, πώς είναι η γενική της λέξης βίλα και πλήθος σχετικών και ασχέτων δήθεν γλωσσικών αλλά και άλλων θεμάτων ατάκτως ερριμμένων!… Προφανώς —από όλο το περιεχόμενο της δήθεν συνέντευξης—πρόκειται για χοντρή κακόγουστη πλάκα, αφού με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, όπως μπορεί να διαβεβαιώσει κι ο ίδιος, έχω χρόνια να μιλήσω.

Τελικά, αυτό το πολύτιμο εργαλείο που λέγεται Διαδίκτυο χρησιμοποιείταισυχνά από πλακατζήδες για παρανοϊκές συλλήψεις. Έτσι κάποιοι μπορούν ατιμωρητίνα διασπείρουν φήμες, να θίγουν πρόσωπα και να επινοούν διάφορα εις βάρος ανύποπτων ανθρώπων. Προσωπικά έχω ήδη υποφέρει πολλά από παρόμοιες καταστάσεις.

Αξίζει άραγε να αναζητήσει κανείς με νόμιμο τρόπο τον δράστη τής ψευτοσυνέντευξης για τα περαιτέρω;»

Share.

About Author